دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پرواز برای زنان افغان مشروط شد

دو منبع امروز (یکشنبه) به خبرگزاری رویترز گفتند که طالبان به خطوط هوایی در افغانستان اعلام کرده که زنان نمی‌توانند "بدون همراه مرد" سوار پروازهای داخلی و یا خارجی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 28
کد خبر: ۱۲۷۵۹۱

 به گزارش راهبرد معاصر؛ دو منبع امروز (یکشنبه) به خبرگزاری رویترز گفتند که طالبان به خطوط هوایی در افغانستان اعلام کرده که زنان نمی‌توانند "بدون همراه مرد" سوار پروازهای داخلی و یا خارجی شوند.


این اقدام و تصمیم پس از اینکه طالبان تعهدات خود را مبنی بر بازگشایی مجدد دبیرستان‌های دخترانه زیر پا گذاشت، اتخاذ شده است؛ تصمیمی که اکثر شهروندان این کشور را شوکه کرده و محکومیت جوامع خارجی را به دنبال داشته است.

 

به گفته این دوم مقام که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، برخی از زنان روز شنبه به میدان هوایی کابل رفتند تا سوار پروازهای داخلی و بین‌المللی شوند، اما به آن‌ها گفته شد که "بدون همراه مرد" نمی‌توانند سفر کنند.

 

این دو مقام افزودند که مقامات طالبان نامه‌ای به خطوط هوایی ارسال کرده‌ و آن‌ها را نسبت به این محدودیت مطلع کرده‌اند.

 

سخنگویان وزارت امر به معروف و نهی از منکر و وزارت فرهنگ و ارشاد طالبان در این خصوص اظهار نظر نکردند.

 

طالبان پیشتر در دستورالعملی اعلام کرده بود زنانی که بیش از ۷۲ کیلومتر سفر می‌کنند باید با یکی از بستگان مرد خود همراه شوند.

 

پس از آنکه طالبان در ۱۵ اوت ۲۰۲۱، افغانستان را تصرف کرد، وضعیت اقتصادی این کشور متزلزل شد و جامعه جهانی تا کنون این گروه را به رسمیت نشناخته است.

 

تحریم‌ها علیه طالبان، صدها میلیون دلار از منابع مالی بین‌المللی را که دولت بر آن تکیه می‌کرد، قطع کرده است. میلیاردها دلار از دارایی افغانستان در خارج از کشور مسدود شده و ارتباط سیستم بانکی افغانستان تا حد زیادی با جهان قطع شده است. در نتیجه، دولت تا حد زیادی قادر به پرداخت حقوق مردم نیست و بدین ترتیب اقتصاد این کشور از بین رفته است./ ایسنا

ارسال نظر